Ami az infó óráról kimaradt...

Hogyan őrizheted meg 15GB-os ingyenes OneDrive tárhelyedet?

2015/12/12. - írta: Infótanár

Januártól csökken a OneDrive tárhelyek mérete

od00.pngA Microsoft nemrég bejelentette, hogy januártól csökkenti a OneDrive tárhelyek méretét. Az Office 365-höz járó tárhely korlátlan helyett 1 TB-os lesz (ez valószínűleg nem sokaknak okoz problémát), az ingyenes tárhely pedig 15-ről 5 GB-ra csökken, amit már elég könnyű kinőni. Emiatt a barátságtalan lépés miatt én már áttértem a Google Drive-ra, ahol marad a 15 GB-os ingyen tárhely.

Most (január végéig) azonban a Microsoft a felhasználók felháborodása miatt lehetőséget ad rá, hogy kérjük a 15 GB-os ingyenes tárhely megtartását. Ezt a https://preview.onedrive.com/bonus/ oldalon lehet megtenni. Csak rá kell kattintani a Keep your free storage gombra:

od01.png

Utána be kell jelentkezni, majd engedélyezni a bónusz tárhely hozzáadását:

od03.png

Az Igen gombra kattintás után a következő üzenet jelenik meg, amelynek lényege, hogy téged nem fog érinteni a tárhelyek csökkentése:

od04.png

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ha diák vagy tanár vagy, ingyen megkaphatod az Office 365-öt, amely 1 TB-os OneDrive tárhelyet tartalmaz. Ehhez csak regisztrálnod kell az http://www.o365.educatio.hu/  oldalon, amelyhez az oktatási azonosítód szükséges:

od05.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infotanar.blog.hu/api/trackback/id/tr248159384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása