Ami az infó óráról kimaradt...

OneDrive tárhely növelése

2016/05/24. - írta: Infótanár

Ha nem elég a szabad tárhely

od00.pngMint korábban már írtam róla, a Microsoft lecsökkentette a szabad tárhely méretét 5 GB-ra a OnDrive-on. Ha nem végezted el az akkor leírt lépéseket január végéig, akkor valószínűleg a Te tárhelyed mérete is csökkent. 

Van azonban egy lehetőség, amivel visszaszerezhetsz némi ingyen tárhelyet, csak ajánlanod kell a OneDrive-ot néhány ismerősödnek.

Be kell jelentkezned a Microsoft fiókodba, majd a Beállításokon belül a Tárterület kezelését kell választanod.Itt az Ön további tárterülete részen a További tárterület elnyerése hivatkozásra kell kattintanod.

od01.png

Ekkor megjelenik egy ablak, benne egy hivatkozással:

od02.png

Ezután szükséged lesz néhány ismerősre, aki most szeretne regisztrálni a OneDrive-ra. Ha a regisztrációt erre a hivatkozásra kattintva végzi el valaki, akkor Te is és ő is kaptok plusz 500 MB tárhelyet. Ezt legfeljebb 20 ismerőssel lehet elvégezni, és így legfeljebb 10 GB szabad tárhelyhez juthatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infotanar.blog.hu/api/trackback/id/tr718743790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása